[Consultare publică/Încheiată] Proiectele de legi ale educației - „România Educată”

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

Ministerul Educației lansează în consultare publică proiectele legilor educației!

Începând cu momentul publicării Raportului final al Proiectului „România Educată” - în data de 14 iulie 2021 - și până la momentul inițierii celor două proiecte, la nivelul Ministerului Educației și al tuturor instituțiilor din sistemul național de învățământ au fost identificate posibile soluții și mecanisme de implementare, prin raportare la țintele din Raportul „România Educată”.

Mulțumim reprezentanților profesorilor, elevilor și studenților, părinților, mediului asociativ și tuturor celor care au contribuit pe parcursul ultimului an la identificarea soluțiilor și mecanismelor de implementare regăsite în proiectele celor două legi. Mizăm, în continuare, pe un feedback expus în mod constructiv privind posibile soluții de îmbunătățire a proiectelor disponibile mai jos. Propunerile pot fi transmise pe adresa de e-mail consultare.legieducatie@edu.gov.ro, în intervalul 13 iulie - 24 august 2022.

Regăsiți mai jos, alături de cele două proiecte de lege, expunerile de motive și prezentările sintetice ale elementelor de reformă propuse.

Sorin Mihai CÎMPEANU,

Ministrul Educației

---------------------------------------------

Etichete: 
Data publicării: 
Miercuri, 13 Iulie, 2022