Revista ESPIRAL, adresată în special cadrelor didactice de limbă și literatură spaniolă, disponibilă online, gratuit

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
23.06.2020

Espiral este revista editată de Ambasada Spaniei, sub egida Ministerului Educației și Formării Profesionale din Spania, pentru România, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, Serbia și Turcia. În cuprinsul ei se regăsesc articole cu conținut academic, didactic și cultural, precum și contribuții ale unor profesori și specialiști.

Revista are un caracter semestrial și vizează, ca axă fundamentală, predarea limbii spaniole ca limbă străină în instituțiile de învățământ preuniversitar în care funcționează secții bilingve din țările mai sus menționate. De asemenea, își propune a fi o platformă online menită a pune în lumină rezultatele cercetărilor pedagogice, lingvistice sau istorice care pot contribui la dezvoltarea cooperării în domeniul educației bazate pe schimb de bune practici, împărtășirea de experiențe didactice ș.a., prin conectarea profesorilor și a specialiștilor în domeniul educației pe teme de interes reciproc.

Ediția din luna iunie 2020 poate fi consultată aici.

  • Normele de colaborare pentru cei interesați să publice articole, proiecte didactice (potrivit criteriilor specificate în anunț) sunt disponibile aici.