Despre

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email

Poza Ministrului Educației, prof. univ. dr. Pavel NĂSTASE

Prof. univ. dr.  Pavel Năstase a absolvit în 1975 Academia de Studii Economice din București (ASE), Facultatea de Cibernetică Economică și în 1989 Universitatea din București, Facultatea de Matematică.

Are o experiență de peste 40 de ani în învățământul, care s-a concretizat în: 60 de articole publicate în reviste de specialitate, 28 de cărți și manuale universitare, 14 proiecte de cercetare științifică, dintre care 9 ca director de proiect.

Are contribuții în domeniile de competență profesională: Tehnologia bazelor de date, Tehnologia aplicațiilor web, Sisteme expert de gestiune, Sisteme informatice de gestiune, Auditul sistemelor informatice, E-learning. A ocupat poziții de prestigiu, atât academice cât și administrative, cum ar fi: prodecan, decan, prorector, rector și acum președintele senatului ASE. Din 2011, a obținut titlul de profesor KPMG. Din anul 2006, este președintele conferinței internaționale "Accounting and Management Information Systems", iar din 2002 este director al revistei cu același nume.

Este expert contabil și auditor financiar, iar la nivel internațional, este membru al unor asociatii profesionale de prestigiu, cum ar fi: Information Systems Audit and Control Association (ISACA), vicepreședinte al International Association for Accounting Education and Research (IAAER), membru al consiliului editorial al revistei International Journal of Accounting and Information Management (IJAIM). Din 2010 este expert al European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA).

În anul 2010, prin decret al Ministrul Educației al Republicii Franceze, a fost distins cu titlul de “Officier dans l’Ordre des Palmes Academiques” pentru servicii aduse culturii franceze, iar în anul 2013 a fost premiat de către Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) pentru contribuții deosebite aduse dezvoltării profesiei contabile.

Etichete: