metodologie

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

[Consultare publică] Proiectul metodologiei privind organizarea claselor în regim simultan

În vederea consultării publice, în condiţiile art.7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, dar și a consultării preliminare interinstituționale, Ministerul Educaţiei publică proiectul metodologiei privind organizarea claselor în regim simultan.

Proiectul metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a examenelor de licenţă/diplomă şi disertaţie (în dezbatere publică)

Proiectul de metodologie-cadru de organizare şi desfăşurare a examenelor de licenţă/diplomă şi disertaţie este supus dezbaterii publice în perioada 7 - 17 noiembrie. Opiniile, propunerile și sugestiile pot fi trimise pe adresa de e-mail dgis@edu.gov.ro.

Ordinul ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice nr. 5.802/23.11.2016 privind aprobarea metodologiei de selecție a membrilor Consiliului Național de Statistică și Prognoză a Învățământului Superior (CNSPIS)

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științfice lansează un apel de candidaturi în vederea ocupării celor 17 poziții de membru al Consiliului Național de Statistică și Prognoză a Învățământului Superior (CNSPIS). Procesul de selecție se va desfășura în perioada 28 noiembrie - 15 decembrie prin intermediul platformei barinmap.ro.

Dezbatere publică privind asigurarea și evaluarea calității în învățământul preuniversitar (29 octombrie - 9 noiembrie 2016)

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice supune dezbaterii publice, în perioada 29 octombrie - 9 noiembrie 2016, două documente privind asigurarea și evaluarea calității în învățământul preuniversitar.

Ordin nr. 5.087/31.08.2016 privind aprobarea Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului naţional de definitivare în învăţământ + Ordin nr. 5.223/19.09.2016 privind aprobarea calendarului examenului de definitivare 2017

Proba scrisă a examenului naţional de definitivare în învăţământ se va desfăşura în data de 20 aprilie 2017. Nota minimă de promovare a examenului a rămas 8 (opt).

Proba scrisă va fi precedată de o etapă eliminatorie, constând din două inspecţii de specialitate la clasă şi, în plus faţă de sesiunile anterioare, de evaluarea portofoliului profesional personal.

Ordinul ministrului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice nr. 5.070/2016 privind organizarea şi desfăşurarea examenului naţional de Bacalaureat - 2017

Ordinul ministrului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice nr. 5.070/2016 reglementează sectorial organizarea și desfășurarea examenului naţional de Bacalaureat în anul școlar 2016-2017. De asemenea, ordinul aprobă calendarul de desfășurare în două sesiuni a examenului naţional de Bacalaureat, dar şi programa de examen pentru disciplina chimie, valabilă în sesiunile anului 2017. Toate documentele sunt disponibile ataşat în format PDF.

Subscribe to RSS - metodologie