Agenda publică a ministrului Educației Naționale, Pavel Năstase, pentru data de 3 martie 2017

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
03.03.2017

Palatul Victoria: participare la ceremonia de lansare a Parteneriatului Global Opriți Violența Împotriva Copiilor (semnat de Guvernul României și UNICEF România), alături de premierul Sorin Grindeanu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, secretarul de stat, Adrian Marius Dobre și președintele Autorității Naționale pentru Protectia Drepturilor Copilului și Adoptie, Gabriela Coman.

Ca parte a demersurilor României de a lupta impotriva violenței, UNICEF România în parteneriat cu Guvernul Romaniei au lansat o campanie de informare și conștientizare la nivel național și local în privința violenței împotriva copiilor în societate. Campania se va derula pe parcursul anului 2017 și include doua spoturi video, machete pentru panotaj, campanie online și o componentă de relații publice (PR). Site-ul campaniei este http://unicef.ro/nuenormal/

Cele doua spoturi video pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/watch?v=Oz5A6Tif1vk (spot urban) și https://www.youtube.com/watch?v=wsNO9ndp4rQ (spot rural).

Credit foto @UNICEF in Romania/Radu Sandovici

Etichetă :