apel candidaturi

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

Apel de candidaturi CE pentru Academiile Erasmus+ destinat cadrelor didactice (Erasmus+ Teacher Academies 2024)

Comisia Europeană a publicat apelul de candidaturi pentru Academiile Erasmus+ destinat cadrelor didactice (Erasmus+ Teacher Academies 2024).

Această acțiune este susținută în cadrul parteneriatelor pentru excelență Erasmus+, gestionate de Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură (EACEA).

Apel de candidaturi lansat de Comisia Europeană pentru Grupurile de experți în conținut educațional digital și informatică de înaltă calitate

Comisia Europeană a publicat apelul de candidaturi care vizează înființarea a două grupuri informale de experți privind conținutul educației digitale și informatica de înaltă calitate.

Apelurile pentru depunerea candidaturilor sunt deschise după cum urmează:

Etichetă : 

Premierea inițiativelor de excelență în domeniul învățământul profesional și tehnic, în cadrul Săptămânii europene a competențelor profesionale (Viena, 5-9 noiembrie 2018)

În cadrul Săptămânii europene a competențelor profesionale de la Viena (5-9 noiembrie 2018), vor fi premiate de către Comisia Europeană inițiativele de excelență în domeniul învățământul profesional și tehnic.

Premiile vor fi decernate pentru exemple de bună practică împărțite în patru categorii, după cum urmează:

Etichetă : 
Subscribe to RSS - apel candidaturi