Invitație contribuții ONG

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
09.10.2023

Bună ziua,

În continuarea eforturilor de combatere a violenței în mediul școlar, Ministerul Educației invită organizațiile nonguvernamentale, companiile și alte entități să pună la dispoziția cadrelor didactice, părinților și elevilor resurse educaționale cu caracter deschis pentru prevenirea și reducerea fenomenului.

Organizațiile interesate sunt invitate să trimită e-mail către mihaela.alexandru@edu.gov.ro cu următoarele detalii privind resursele propuse:
- tipul (ex. ghid);
- titlul;
- autorii și numele organizației;
- o descriere succintă a materialului (o pagină);
- dovada faptului că materialele reprezintă resurse educaționale deschise (pot fi folosite, adaptate și redistribuite liber, fără constrângeri, legate de drepturile de autor);
- adresa web la care este disponibil materialul.

Toate resursele propuse vor fi verificate de Ministerul Educației din punct de vedere al originalității (antiplagiat) respectiv a relevanței pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar. În procesul de selecție vor avea prioritate resursele create sau revizuite de către cercetători sau cadre didactice.

Resursele propuse de organizații/instituții vor fi diseminate de Ministerul Educației prin publicarea linkului către materialele propuse pe pagina dedicată.

Vă mulțumim!
Echipa Ministerului Educației