Întâlnirea ministrului Educației, Liviu Marian Pop, cu reprezentanții Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
12 Iul 2017

Ministrul Educației Naționale, domnul Liviu Marian Pop, s-a întâlnit miercuri, 12 iulie, cu reprezentanții Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți - Învățământ Preuniversitar (FNAP - IP).

În cadrul acestei întâlniri, desfășurată la sediul Ministerului Educației Naționale, au fost abordate o serie de subiecte de actualitate, între care stadiul proiectului de Cod de etică pentru învățământul preuniversitar, rolul consiliului consultativ de la nivelul fiecărui inspectorat școlar județean în procesul decizional și statutul de observatori ai  FNAP - IP în centrele de examen în care se desfășoară examenele naționale (Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a și Bacalaureatul). În acest context, reprezentanții FNAP - IP  au solicitat ministrului Educației și revizuirea metodologiei de admitere în în învățământul liceal.

Propunerile și solicitările Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, partener important de dialog al Ministerului Educației Naționale, vor fi analizate și vor fi discutate în consultările publice pe care ministerul le va iniția odată cu lansarea procesului de revizuire a cadrului legislativ din educație.

BIROUL DE COMUNICARE