Întrevederea ministrului Educației Naționale, Valentin Popa, cu ambasadorul Kuwaitului în România, Talal Mansour Alhajeri

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
23 Apr 2018

Ministrul Educației Naționale, Valentin Popa, s-a întâlnit luni, 23 aprilie, cu Excelența Sa domnul Talal Mansour Alhajeri, Ambasadorul Kuwaitului în România.

Cu acest prilej, cei doi oficiali au trecut în revistă excelentele relații bilaterale în domeniul educației, subliniind disponibilitatea pentru extinderea acestora, în perspectiva semnării unui nou program de cooperare.

În acest context, partea kuwaitiană s-a arătat interesată de cunoașterea sistemului de învățământ românesc (preuniversitar și superior). Au fost discutate, totodată, oferta de burse și necesitatea încheierii unor acorduri specifice în ceea ce privește recunoașterea documentelor de studii emise de instituțiile de învățământ superior din cele două țări. În acest sens, cei doi oficiali și-au exprimat sprijinul pentru colaborarea directă între instituțiile de învățământ superior în domenii de interes comun.

De asemenea, ambele părți și-au exprimat satisfacția față de discuțiile avute și dorința de a găsi noi oportunități de colaborare în domeniul educației.

BIROUL DE COMUNICARE