Întrevederea ministrului Educației Naționale, Valentin Popa, cu ministrul adjunct al Afacerilor Externe din Republica Tadjikistan, Excelența Sa Muzaffar Huseinzoda

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
18 Apr 2018

Ministrul Educației Naționale, Valentin Popa, s-a întâlnit miercuri, 18 aprilie, cu ministrul adjunct al Afacerilor Externe din Republica Tadjikistan, Excelența Sa Muzaffar Huseinzoda.

Cei doi demnitari și-au exprimat interesul pentru creșterea cooperării bilaterale în domeniul educației. În acest sens, s-a convenit sprijinirea parteneriatelor între instituțiile de învățământ superior din cele două state și a mobilităților pentru cadrele didactice și studenți, precum și a schimbului de bune practici în domenii de interes reciproc.

De asemenea, cei doi interlocutori și-au exprimat interesul pentru o mai bună utilizare a oportunităților oferite de programul Erasmus+ și de Strategia Uniunii Europene pentru cooperarea cu țările din Asia Centrală.

Cei doi miniștri și-au exprimat speranța că această întrevedere va contribui la îmbunătățirea cooperării în beneficiul sistemelor de învățământ din cele două state.

BIROUL DE COMUNICARE