15 mai, noul termen-limită pentru înscrierea în grupurile de lucru care vor elabora programele şcolare pentru gimnaziu

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
05.05.2016

Urmare a numeroaselor solicitări primite din partea cadrelor didactice, precum și suprapunerea calendarului iniţial de înscriere cu perioada vacanței pascale, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a decis prelungirea perioadei de înscriere în grupurile de lucru care vor elabora programele şcolare pentru învăţământul gimnazial. Implicit, a fost modificat şi calendarul aferent procedurii de selecţie a profesorilor interesaţi să participe în aceste grupuri de lucru.

Prin urmare, noul termen-limită penru înregistrarea aplicaţiilor pe platforma MONMedu este duminică, 15 mai, inclusiv. Evaluarea portofoliilor profesionale şi a proiectelor inovative de programă şcolară va avea loc în perioada 16-27 mai, în timp ce anunţarea componenţei grupurilor de lucru va avea loc pe 30 mai. Profesorii selectaţi vor desfăşura activităţile de proiectare a programelor şcolare pentru gimnaziu.

Precizăm că participarea la elaborarea programelor școlare va fi recunoscută în evaluarea dosarului pentru obținerea gradației de merit, calitatea de membru în grupurile de lucru la programele școlare beneficiind de o pondere de minimum 20% din punctajul total.

Pentru facilitarea depunerii candidaturii, obținerea parolei de acces este posibilă și prin transmiterea unei solicitări directe la adresa de email: suport-mon@edumax.edu.ro, specificând numele, funcția și instituția. Informaţii suplimentare privind utilizarea aplicaţiei MONMedu în procesul de înscriere sunt disponibile la adresa https://mon.edu.ro.