[ANUNȚ] Dezbatere publică (în sistem videoconferință) privind două proiecte de acte normative inițiate de Ministerul Educației

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
29.08.2023

Ministerul Educației organizează în data de 31 august 2023, ora 14:00, în sistem de videoconferință, dezbaterea publică având ca temă două proiecte de metodologii din cadrul pachetului de legislație subsecventă ce urmează a intra pe circuitul de avizare/aprobare în vederea aplicării Legilor Educației „România Educată”:

Sunt invitați să participe, în sistem online, toți cei interesați: persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, reprezentanți ai presei, în limita a 100 de persoane.  

Înscrierea se va realiza în sistem electronic printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail dezbateripublice@edu.gov.ro, până în data de 30 august 2023, ora 18:30.

Înscrierea va include: numele și prenumele participantului/reprezentantului legal, după caz, organizația pe care o reprezintă, datele de contact, numărul de telefon, adresa de e-mail la care se va transmite link-ul pentru logare, precum și confirmarea participării la dezbatere.

Persoanele interesate să-și prezinte verbal propunerea în cadrul dezbaterii publice sunt rugate să se înscrie la adresa de e-mail anterior menționată și vor avea la dispoziție 3 minute pentru prezentare.

Propunerile vor fi trimise în scris, în format electronic (word), cu specificarea secțiunilor/capitolelor/articolelor din proiectele de acte normative supuse dezbaterii, prin formularul anexat (disponibil mai jos, sub tag-ul Materiale nformative) și se vor transmite la adresa de e-mail menționată anterior până la data 30 august 2023, ora 18:30.

În situația în care propunerile formulate sunt semnificative, timpul dedicat susținerii acestora poate fi prelungit, o singură dată, cu încă 3 minute, de către persoana care coordonează desfășurarea dezbaterii publice.

Luarea cuvântului de către participantul/reprezentantul legal se va realiza în ordinea înscrierii pentru participarea la dezbaterea publică.

***

Minută ședință publică dezbatere

Materiale informative: