Apel de candidaturi pentru grupul de experți constituit de Comisia Europeană, în vederea elaborării Cadrului strategic de cooperare în domeniul educației și formării - post 2020

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
18.07.2018

Direcția Generală pentru Educație, Tineret, Sport și Cultură a Comisiei Europene va constitui Grupul european de experți în domeniul educației și formării pentru a contribui la elaborarea Cadrului strategic de cooperare în domeniul educației și formării - post 2020. Grupul de experți va reflecta cu privire la provocările cu care se confruntă Europa, dar și la impactul acestora asupra sistemelor de educație și formare.

Recent, a fost lansat un apel de candidaturi pentru selectarea grupului de experți, care va fi alcătuit din maxim 20 de membri specializați în analiza evoluțiilor sociale și tehnologice.

Termenul-limită pentru transmiterea candidaturilor este de 27 iulie 2018, la adresa de e-mail EAC-EXPERT-PANEL-POST-ET2020@ec.europa.eu.

Informații suplimentare cu privire la procedura de aplicare și de selecție sunt disponibile aici: http://ec.europa.eu/education/calls/expert-panel_en.