noutăți

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

Anunț important: structura anului școlar 2019-2020 nu a fost modificată!

Vă aducem la cunoștință că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în spațiul public, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!

  • Cursurile nu se reiau în data de 6 aprilie!

Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate pe acest subiect.

Etichetă : 

Ordin nr. 3.844/27.03.2020 privind instituirea unor măsuri referitoare la desfășurarea programelor de formare continuă acreditate, destinate personalului didactic din învățământul preuniversitar, în contextul pandemiei COVID-19

Ordinul de ministru atașat face parte din măsurile referitoare la desfășurarea programelor de formare continuă acreditate, destinate personalului didactic din învățământul preuniversitar, în contextul pandemiei  COVID-19.

Suspendarea activităților de formare din cadrul programelor de formare continuă acreditate, destinate personalului didactic din învățământul preuniversitar, aflate în implementare

Având în vedere evoluția la nivel mondial și național a cazurilor de infecție cu coronavirus (COVID-19), în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 9 din 10.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, vă comunicăm că, în perioada 12-31.03.2020, cu posibilitate de prelungire, se suspendă activitățile de formare și evaluare finală din cadrul programelor de formare continuă acreditate, destinate personalului didactic din învățământul preuniversitar.

Etichetă : 

Inventarul clădirilor încălzite și / sau răcite cu suprafețe totale utile de peste 250 mp deținute și ocupate de autoritățile administrației publice centrale - Ministerul Educației și Cercetării

În aplicarea prevederilor art. 6 alin. (1) din Legea nr. 121/2014 privind eficiența energetică, toate departamentele administrative ale administraţiei publice centrale identifică din inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului clădirile încălzite şi/sau răcite pentru asigurarea climatului interior care au suprafețe de peste 250 mp, întocmesc inventarul acestora, îl actualizează anual, răspunzând pentru completitudinea, realitatea şi exactitatea datelor și îl pun la dispoziţia publicului prin publicarea pe pagina proprie de internet.

Etichetă : 

Protejarea cetățenilor este prioritatea noastră! [Anunț privind suspendarea activităților de relații cu publicul - Registratură - din cadrul Ministerului Educației și Cercetării]

Ca măsură de prevenire, începând din data de 12.03.2020, se suspendă activitățile de relații cu publicul din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, iar biroul de registratură va fi închis. Petițiile se pot trimite în această perioadă, exclusiv online, la adresele de e-mail registratura@edu.gov.ro sau cabinet@edu.gov.ro.

Etichetă : 

Ministerul Educației și Cercetării face apel către cadrele didactice să contribuie cu resurse educaționale deschise, potrivite acestei perioade din anul școlar

Apel către profesori!

Ministerul Educației și Cercetării face apel la cadrele didactice să contribuie cu resurse educaționale deschise, potrivite acestei perioade din anul școlar.

Adresele transmise de Ministerul Educației și Cercetării către inspectoratele școlare județene/ISMB și universități în contextul măsurilor luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU)

Etichetă : 

[Consultare publică] Regulamentul selecției naționale de bune practici în educație „Creatori de Educație”

Nouă variantă a Regulamentului selecției naționale de bune practici în educație „Creatori de Educație”, rezultată în urma integrării propunerilor de îmbunătățire primite în perioada 21 ianuarie - 3 februarie 2020 din partea persoanelor interesate (cadre didactice, reprezentanți ai sindicatelor, părinți și elevi, reprezentanți ai societății civile etc.), este supusă acum consultării publice. 

Informații despre examenul pentru obținerea diplomelor de limbă spaniolă DELE (sesiunea mai 2020) și întâlnirea profesorilor de Limbă Spaniolă (București, 27-28 martie 2020)

  • Examenul pentru obținerea diplomelor de limbă spaniolă DELE (sesiunea mai 2020)

Institutul Cervantes din București va organiza, în perioada 15-16 mai 2020, examenul pentru obținerea diplomei de limbă spaniolă DELE.

Înscrierile se pot face până în data de 18 martie 2020, iar elevii din învățământul public preuniversitar beneficiază de o reducere de 30%.

Etichetă : 

Pagini

Subscribe to RSS - noutăți