Ceremonie de semnare a contractelor de management între ministrul Educației și cinci inspectori școlari generali adjuncți

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
Vineri, 7 Iulie, 2017

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, și cei cinci inspectori școlari generali adjuncți, care au promovat concursul organizat de Ministerul Educației Naționale (MEN) în luna iunie 2017, au semnat vineri, 7 iulie, contractele de management și fișele de post aferente. Au participat Anca Iulia Dragomir (ISJ Constanța), Elena Cristina Stroe (ISJ Dâmbovița), Marian Ionel Butușină (ISJ Mehedinți), Delia Gavra și Kallos Zoltan (ambii de la ISJ Satu Mare).

Ministrul Liviu Marian Pop a urat succes celor cinci inspectori care și-au preluat astăzi mandatele și i-a asigurat de întreg sprijinul său.

Precizăm că potrivit prevederilor legale, contractul de management se încheie pe o perioadă de 4 ani și poate fi prelungit, cu acordul părţilor, în urma evaluării performanţelor manageriale. Prelungirea contractului se face pe o perioadă de un an, fără a se depăşi data la care managerul împlineşte vârsta legală de pensionare.

BIROUL DE COMUNICARE