Lansarea în consultare publică a Ghidului solicitantului pentru apelul „Dezvoltarea platformei de evaluare și realizarea de conținut digital”

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
19.09.2023

Ministerul Educației lansează astăzi, 19 septembrie, în consultare publică, Ghidul solicitantului pentru apelul Dezvoltarea platformei de evaluare și realizarea de conținut digital.

Regăsiți, de asemenea, și anexele aferente Ghidului solicitantului.

Prin intermediul ghidului sunt stabilite condițiile pentru dezvoltarea platformei de evaluare în mediul online a competențelor elevilor.

Platforma dezvoltată în cadrul apelului va fi disponibilă tuturor elevilor și cadrelor didactice din sistemul de învățământ preuniversitar și va putea fi utilizată pentru toate tipurile de evaluări interne - inițiale, de progres, sumative și externe - de tipul evaluărilor naționale sau prin eșantion.

Acesta este un apel necompetitiv dedicat Ministerului Educației, prin Unitatea de Implementare a Proiectelor Finanțate din Fonduri Europene (UIPFFE), în parteneriat cu Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE).

Observațiile și recomandările pot fi trimise pe adresa de e-mail evaluareonline@rocnee.eu, în perioada 19.09.2023 - 02.10.2023. 

* anexele aferente ghidului sunt în lucru și vor fi publicate imediat după finalizare