anunț selecție

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

Anunț de recrutare pentru pozițiile de membri în Consiliul de Administrație al Societății Editura Didactică și Pedagogică S.A.

Ministerul Educației și Cercetării anunţă declanşarea procedurii de recrutare și selecție de candidaţi pentru nominalizarea în vederea numirii membrilor Consiliului de Administraţie al al Societății Editura Didactică și Pedagogică S.A. (EDP S.A.).

Procesul de recrutare și selecţie are ca scop identificarea, recrutarea și selectarea celor mai potriviți 5 (cinci) candidaţi pentru ocuparea postului de membru în Consiliul de Administrație al EDP S.A.

Etichetă : 

Anunț privind lansarea procedurii de selecție a organizațiilor neguvernamentale ce urmează a fi propuse de către Ministerul Educației Naționale în vederea desemnării membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor (CCAF)

Secretariatul General al Guvernului a demarat acțiunile necesare în vederea selecției membrilor Colegiului pentru Consultarea Asociațiilor și Fundațiilor (CCAF), organ consultativ, fără personalitate juridică, funcționând pe lângă prim-ministru, înființat în baza H.G. nr. 618/2005, cu modificările și completările ulterioare. 

Subscribe to RSS - anunț selecție