consultare publică - Comisia Europeană

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

Lansarea de către Comisia Europeană a cererii de contribuții pentru realizarea evaluării intermediare a Spațiului European al Educației

Comisia Europeană a lansat recent un amplu proces de consultare publică pentru a colecta informații, expertiză și opinii de la părțile interesate pentru evaluarea intermediară a progreselor înregistrate în direcția realizării Spațiului European al Educației.

Consultare publică derulată de Comisia Europeană cu tema „Viitorul mobilității în scop educațional”

Consultarea derulată de Comisia Europeană face parte din efortul UE de creștere a oportunităților de învățare și de predare în străinătate în Europa, ca o componentă-cheie a Spațiului european al educației, pentru:

  1.  identificarea barierelor în calea mobilității în scop educațional, cu formularea propunerilor de depășire a acestora

  2. promovarea mobilității în scop educațional, favorabilă incluziunii și corelată cu oportunitățile de învățare digitală.

Consultare publică document CE: Cartea verde privind îmbătrânirea populației

Comisia Europeană a publicat, în data de 27 ianuarie 2021, Cartea verde privind îmbătrânirea populației, document prin intermediul căruia este lansată o amplă dezbatere în materie de provocări și oportunități întâmpinate de societatea în curs de îmbătrânire a Europei.

Consultare publică lansată de Comisia Europeană privind revizuirea Planului de acțiune pentru educația digitală

Comisia Europeană a lansat o consultare publică la nivelul Uniunii Europene privind revizuirea Planului de acțiune pentru educația digitală, pentru a se asigura că viitorul Plan va reflecta experiența dobândită în domeniul educației și formării profesionale de către statele membre pe durata crizei generate de Covid-19.

Subscribe to RSS - consultare publică - Comisia Europeană