proiectul JOBS

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

Invitație de participare la ofertare privind achiziția publică de servicii organizare seminarii (Cod CPV 79951000-5) pentru formarea mentorilor în cadrul Proiectului „JOBS - Orientare profesională - instruire în întreprinderi și școli”

Ministerul Educației Naționale (MEN) invită toate entitățile interesaate să participe la ofertarea privind achiziția publică de servicii organizare seminarii (Cod CPV 79951000-5) pentru formarea mentorilor în cadrul Proiectului „JOBS - Orientare profesională - instruire în întreprinderi și școli”. 

Obiectivele supuse ofertării sunt descrise în Caietul de sarcini, anexat acestei invitații.

Invitație de participare la ofertare privind achiziția publică de servicii de dezvoltare software de formare profesională (Cod CPV 72212931-4) în cadrul Proiectului „JOBS – Orientare profesională - instruire în întreprinderi și școli”

Ministerul Educației Naționale (MEN) invită entitățile interesate să participe la ofertarea privind achiziția publică de servicii organizare seminarii (Cod CPV 79951000-5) pentru formarea mentorilor în cadrul Proiectului „JOBS - Orientare profesională - instruire în întreprinderi și școli”.

Obiectivele supuse ofertării sunt descrise în Caietul de sarcini, anexat acestei invitații.

Colaborare româno-elvețiană de succes în domeniul orientării profesionale a tinerilor

22 Mai 2017

Ministerul Educației Naționale organizează marți, 23 mai 2017, începând cu ora 10:00, la Colegiul Național „Sfântul Sava” din Bucureşti (str. General Berthelot nr. 23, sector 1), Conferința Națională a proiectului JOBS (Orientare profesională - Instruire în întreprinderi și școli). 

Subscribe to RSS - proiectul JOBS