Fondul European de Investiții (FEI) organizează un webinar privind beneficiile și mecanismele Facilității-pilot de garantare pentru competențe și educație II 25 iunie 2020

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
19.06.2020

Fondul European de Investiții (FEI) organizează în data de 25 iunie a.c. un webinar privind beneficiile și mecanismele Inițiativei „Facilitate-pilot de garantare pentru competențe și educație”, lansată în aprilie a.c., care vizează finanțarea datoriilor pentru proiectele în materie de competențe și de educație din Europa în contextul COVID-19.

În cadrul webinarului, un accent special va fi pus pe modul în care Facilitatea-pilot poate ajuta instituțiile de învățământ superior să atragă și să sprijine mai mulți studenți la toate nivelurile de studii (licență, masterat și doctorat, inclusiv VET) prin scheme de amânare a plății taxelor.

Evenimentul online este deschis tuturor potențialilor intermediari financiari și are ca scop informarea organizațiilor interesate cu privire la inițiativă. În acest context, reamintim că băncile, universitățile și centrele de formare profesională pot solicita să devină intermediari financiari și să participe la program până în 31 octombrie 2020.

Agenda întâlnirii include puncte de informare cu privire la beneficiile și mecanismele Facilității-pilot, modalitatea de transmitere a candidaturilor și detalii referitoare la implementare.

Înscrierea la webinar se poate realiza până în data de 24 iunie 2020, ora 17:00 CET, aici.

Informații suplimentare pot fi solicitate pe adresa de e-mail rossella.cravetto@ec.europa.eu