CNRED continuă digitalizarea serviciilor oferite publicului prin implementarea codului QR

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
07.10.2021

Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor (CNRED) a pus la dispoziție, începând din anul 2020, tuturor celor interesați, prin Punctul de contact unic electronic, recunoașterea online a diplomelor de studii obținute în străinătate și autentificarea online a diplomelor de studii superioare pentru cei care pleacă în străinătate.

În continuarea preocupării de a dezvolta instrumente care să faciliteze legătura între offline și online, CNRED a implementat recent codul QR pe documentele de recunoaștere a studiilor.

Puteți utiliza Codul QR pentru a vă conecta la modulul Verificare stadiu dosar de pe site-ul CNRED, unde puteți verifica/confirma autenticitatea documentului emis de CNRED.

Codul QR se poate scana cu ajutorul diferitelor aplicații existente pe telefoanele mobile. Majoritatea acestor aplicații sunt gratuite, iar tot ce aveți de făcut este să instalați una dintre acestea și să scanați QR codul pe care îl doriți; datele codate în QR code vor fi automat încărcate în telefonul dumneavoastră.

Modulul Verificare stadiu dosar poate fi utilizat și pentru a vă informa cu privire la etapa în care se află solicitarea dumneavoastră de recunoaștere.