Informații despre examenul pentru obținerea diplomelor de limbă spaniolă DELE (sesiunea mai 2020) și întâlnirea profesorilor de Limbă Spaniolă (București, 27-28 martie 2020)

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
07.02.2020
  • Examenul pentru obținerea diplomelor de limbă spaniolă DELE (sesiunea mai 2020)

Institutul Cervantes din București va organiza, în perioada 15-16 mai 2020, examenul pentru obținerea diplomei de limbă spaniolă DELE.

Înscrierile se pot face până în data de 18 martie 2020, iar elevii din învățământul public preuniversitar beneficiază de o reducere de 30%.

Informații suplimentare despre acest examen, dar și despre alte teste pentru obținerea diplomelor de limbă spaniolă DELE pe parcursul anului 2020.sunt disponibile aici.  

  • Întâlnirea profesorilor de Limbă Spaniolă (București, 27-28 martie 2020)

Institutul Cervantes și Biroul Învățământ al Ambasadei Spaniei la București vor organiza, în perioada 27-28 martie 2020, Întâlnirea profesorilor de Limbă Spaniolă (ediția 2020). 

Obiectivul evenimentului îl reprezintă formarea permanentă a profesorilor de limbă spaniolă care îşi desfăşoară activitatea în România, dublat de realizarea unui schimb de experienţă între aceştia.

Cu acest prilej, toți profesorii sunt invitați să prezinte experiențe și proiecte care contribuie la îmbunătățirea procesului de predare-învățare a limbii spaniole. În acest sens, profesorii interesați sunt invitați să trimită pe adresa de e-mail acbuc@cervantes.es un mesaj în care să manifeste dorința de a fi prezenți la întâlnire (înainte de data de 20 februarie 2020). 

Totodată, pentru a intra în posesia certificatului de formare, emis de Instituto Cervantes din București, Biroul de Învățământ și Casa Corpului Didactic din București, participanții trebuie să aibă un minimum de 85% prezență. Persoanele interesate vor completa fişa de înscriere online înainte de data de 20 martie 2020. 

Informații detaliate se pot obține aici

Etichetă :