Informații referitoare la noua ediție (a V-a) a bursei oferite de Forumul European pentru Persoanele cu Dizabilități (EDF) și Oracle pentru studenții cu dizabilități care studiază în domeniul informaticii

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
16.02.2021

Forumul European pentru Persoanele cu Dizabilități (EDF) și Oracle au lansat cea de-a cincea ediție a bursei pentru studenții cu dizabilități, înscriși la o universitate din Uniunea Europeană în anul academic 2020-2021, care studiază în domeniul informaticii, ingineria computerelor sau domenii conexe.

Bursa constă în 6.500 EUR și este acordată în baza unei propuneri de cercetare sau a unei teze cu o tematică privind accesul la tehnologia informației, comunicațiilor și/sau care propune o soluție inovatoare pentru îmbunătățirea accesului la acestea. Propunerea poate fi parte a lucrării de licență, a tezei de masterat sau doctorat, dar și un alt proiect educațional, aflat deja în desfășurare.

► Informații  suplimentare sunt publicate aici.

Cererile pot fi depuse până la data de 31 martie 2021, utilizând formularul din pagina spre care direcționează linkul de mai sus. 

Etichetă :