Informare (8): Graficul examenului de certificare a calificării profesionale - învățământ profesional și tehnic preuniversitar

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
30.05.2023

Pentru a asigura desfășurarea activităților specifice de final de an școlar, a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul nr. 4.325/2023 de modificare a ordinului ministrului educației nr. 4.759/2022 privind aprobarea graficului de desfășurare a examenelor de certificare a calificării profesionale a absolvenților din învățământul profesional și tehnic preuniversitar.

Astfel, activitățile specifice examenului de certificare a calificării absolvenților din învățământul profesional și tehnic preuniversitar, filiera tehnologică - nivelul 4 de calificare, se vor desfășura după următorul grafic:

  • 29 mai - 9 iunie 2023: înscrierea candidaților

  • 12 - 23 iunie: desfășurarea probelor de examen și afișarea rezultatelor finale

Probele se vor desfășura conform unei planificări realizate de către fiecare unitate de învățământ liceal cu filieră tehnologică.  

Conducerile unităților de învățământ vor asigura comunicarea, către elevi și părinți, a informațiilor privind graficul de desfășurare a activităților specifice.

Etichetă :