Ministerul Educaţiei Naționale nu tolerează încălcarea legii

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
26 Iul 2017

Ministerul Educaţiei Naţionale dezavuează cu fermitate actele de încălcare a legii și a normelor de etică universitară în urma cărora cadre didactice și studenți din două universități din municipiul Arad fac obiectul unei anchete a Parchetului General.

Salutăm intervenția instituțiilor abilitate ale statului și vrem să fie limpede că Ministerul Educației Naționale nu acceptă comportamentele în afara legii. Astfel de acțiuni nu fac decât să umbrească rezultatele învățământului superior. Rolul unei instituții de învățământ superior este să asigure o pregătire de calitate și să formeze studenți care să-și găsească un loc pe piața muncii, ori din această perspectivă faptele de care sunt acuzați unii dintre angajații celor două universități arădene denotă iresponsabilitate, atitudine pe care noi nu o tolerăm”, a declarat ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop.

Totodată, Ministerul Educației Naționale va aștepta concluziile autorităților care instrumentează cazul pentru a lua măsurile legale care se impun.

BIROUL DE COMUNICARE