Ministrul Ecaterina Andronescu s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Federale Germania la București, ES dl. Cord Meier-Klodt

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
Miercuri, 19 Decembrie, 2018

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a avut miercuri, 19 decembrie, o întrevedere cu Excelența Sa dl. Cord Meier-Klodt, ambasadorul Republicii Federale Germania la București.

Una dintre temele de discuție ale celor doi oficiali a fost dezvoltarea învățământului profesional și tehnic, în special a învățământului dual.

Ministrul Ecaterina Andronescu a informat partea germană despre cele mai recente acțiuni întreprinse de Ministerul Educației Naționale pentru atragerea elevilor spre învățământul profesional și tehnic, respectiv învățământul dual. Printre acestea se numără demersurile de lansare a unui apel de proiecte finanțate din fonduri europene, având ca scop corelarea învățământului profesional și tehnic cu nevoile socio-economice ale comunității.

Cei doi interlocutori au apreciat buna colaborare în domeniul educației și au agreat identificarea comună a unor noi oportunități de cooperare.

BIROUL DE COMUNICARE