Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, se întâlneşte cu Comisarul european pentru cercetare, știință și inovare, Carlos Moedas

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
10 Oct 2016

Ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Mircea Dumitru, se întâlneşte marți, 11 octombrie, cu Comisarul european pentru cercetare, știință și inovare, Carlos Moedas, aflat în vizită de lucru în România. Obiectivul vizitei îl reprezintă intensificarea dialogului dintre România și Comisia Europeană pe tema integrării și consolidării poziţiei țării noastre în Spațiul European al Cercetării.

Agenda comună a ministrului Mircea Dumitru și a comisarului european Carlos Moedas include vizitarea proiectului Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP) de la Măgurele și participarea la festivitatea de premiere a competiției de proiecte de dezvoltare urbană „Laser Valley - Land of Lights”. Ulterior, ministrul Educației și comisarul european Carlos Moedas vor avea o rundă de discuţii la care vor mai participa președintele Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică și Inovare (ANCSI), Mihai-Robert Dima și președintele Academiei Române, Ionel Valentin Vlad. De asemenea, cei doi demnitari se vor întâlni, la Palatul Parlamentului, cu membrii comisiilor de afaceri europene, educație, învățământ, tineret și sport din Senat și Camera Deputaților.

Atașat, în format pdf, agenda vizitei comisarului European Carlos Moedas în România.

BIROUL DE COMUNICARE