Ministrul Valentin Popa s-a întâlnit cu omologul său din Emiratele Arabe Unite, Hussain Bin Ibrahim Al Hammadi

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
12 Apr 2018

Ministrul Educației Naționale, domnul Valentin Popa, a avut miercuri joi, 12 aprilie 2018, o întrevedere cu omologul său din Emiratele Arabe Unite, Excelența Sa domnul Hussain Bin Ibrahim Al Hammadi.

Cei doi miniștri au discutat despre provocările reformei în educație și au făcut un schimb de informații cu privire la cele mai recente măsuri adoptate pentru utilizarea noilor tehnologii și pentru asigurarea calității programelor de studii. Au fost abordate, de asemenea, obiective și oportunități ale cooperării în perioada următoare, dezvoltarea mobilităților studențești și mobilităților destinate cadrelor didactice (inclusiv la nivel preuniversitar), precum și încurajarea cooperării universitare. A fost evocată și posibilitatea colaborării în vederea promovării limbii arabe în România și a limbii române în Emiratele Arabe Unite. 

„Sprijinim dezvoltarea de acțiuni care să aibă în vedere schimbul de experiență pentru utilizarea tehnologiei în educație, atât la nivelul învățământului preuniversitar, cât și la nivelul învățământului universitar”, a arătat ministrul Educației Naționale, domnul Valentin Popa.