Proiect de Metodologie pentru evaluarea şi intervenţia integrată în vederea încadrării copiilor cu dizabilităţi în grad de handicap, a orientării şcolare şi profesionale a copiilor cu cerinţe educaţionale speciale

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
08.09.2016

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice lansează în dezbatere publică propunerea de Metodologie pentru evaluarea şi intervenția integrată în vederea încadrării copiilor cu dizabilități în grad de handicap, a orientării școlare și profesionale a copiilor cu cerințe educaționale speciale, precum și în vederea abilitării și reabilitării copiilor cu dizabilități și/sau CES.

Metodologia reglementează colaborarea interinstituțională în scopul simplificării și facilitării accesului la servicii educaționale, sociale, medicale a tuturor copiilor/ elevilor cu dizabilități și/ sau CES, promovând o abordare integrată și holistică.

Opiniile şi propunerile dvs. de îmbunătăţire pot fi trimise pe adresa de e-mail nicoleta.neagu@edu.gov.ro, până pe data de 15 septembrie 2016. Vă mulţumim!