Al 4-lea summit internațional de educație financiară „Acting for impact: the future of finance for youth” se desfăşoară la Bucureşti, în periaoda 28-29 iunie

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
22.06.2016

Child and Youth Finance International, una dintre cele mai active organizații neguvernamentale implicate în activități-suport pentru copii și tineri organizează la București, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, Băncii Naționale Române și Autorităţii de Supraveghere Financiară, al 4-lea summit internațional de educație financiară „Acting for impact: the future of finance for youth” (28-29 iunie). Vor fi prezenți oficiali din 51 de țări, practicieni și inovatori în domeniul educației financiare, precum și tineri, pentru a aborda diverse probleme și oportunități pentru dezvoltarea unor strategii de educație financiară ce pot fi implementate la nivel global. Evenimentul este realizat în parteneriat cu Academia de Studii Economice și Institutul de Studii Financiare.

Inițiat pentru încurajarea dezvoltării de parteneriate și activități colaborative în spectrul educației financiare, summit-ul va reuni parteneri și reprezentanți-cheie din domeniu, cu scopul de a impărtăși bunele practici. Evenimentul va crea un impuls în jurul valorii educației financiare, care are un rol important în dezvoltarea capacităților sociale și economice sănătoase, în rândul tinerilor.

Detalii suplimentare: http://www.childfinanceinternational.org/news-and-events/summit-2016

Etichetă :