„Întâlnirea Profesorilor de Limbă Spaniolă 2019”, organizată la Institutul Cervantes din Bucureşti (10-11 mai 2019)

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
01.03.2019

Institutul Cervantes din Bucureşti, în colaborare cu Biroul Învățământ al Ambasadei Spaniei la București, va organiza, în perioada 10-11 mai 2019, „Întâlnirea Profesorilor de Limbă Spaniolă”. 

Obiectivele evenimentului sunt contribuţia la formarea permanentă a profesorilor de limbă spaniolă care îşi desfăşoară activitatea în România şi realizarea unui schimb de experienţă între aceştia.

Pe durata acestei întâlniri, profesorii vor avea posibilitatea să asiste la ateliere practice de 1-2 ore, susţinute de formatori specializaţi în predarea limbii spaniole ca limbă străină sau ca a doua limbă. De asemenea, profesorii care îşi desfăşoară activitatea în ţară vor putea să prezinte experienţe didactice sau proiecte tematice pentru colegii lor. Totodată, mulţumită colaborării cu edituri spaniole de specialitate, participanţii vor putea obţine informaţii despre ultimele noutăţi în domeniu şi vor avea acces la o amplă selecţie de materiale.

Persoanele interesate au la dispoziție aici fişa de înscriere online, care trebuie completată înainte de 6 mai.

Informații detaliate se pot obține accesând acest link: https://bucarest.cervantes.es/ro/profesori_spaniola/intalnire_profesori_2017.htm.