[Comisia Europeană] Cerere de oferte pentru sprijinirea dezvoltării Centrului de educație digitală „/Digital Education Hub”

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
15.07.2021

Comisia Europeană a lansat, recent, cererea de oferte pentru sprijinirea dezvoltării Centrului de educație digitală /Digital Education Hub, parte a Planului de acţiune privind educatia digitală 2020-2027, inițiat în septembrie 2020.

 Centrul de educație digitală va facilita schimbul de experienţe şi implementarea soluţiilor pentru educația digitală, va conduce la crearea unei comunităţi de practici, propunând soluții dedicate educației digitale, bazate pe colaborarea trans-sectorială în acest domeniu în Europa.

Valoarea totală a contractului, care va avea o durată de 36 de luni, este de 4.600.000 EURO, fiind eligibilă participarea tuturor persoanelor fizice și juridice care se încadrează în domeniul de aplicare al tratatelor Uniunii Europene, precum și organizațiilor internaționale.

De asemenea, cererea de ofertă poate fi depusă și de grupuri de operatori economici.

Termenul-limită pentru transmiterea ofertelor este 23 august 2021 (orele 16:00 - CEST).

Informații detaliate privind Centrul de educație digitală, caietul de sarcini şi procedura de transmitere a ofertelor sunt publicate aici

Etichetă :