[Actualizat] Deschiderea apelului de proiecte pentru dezvoltarea competențelor digitale ale cadrelor didactice

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
Joi, 4 Aprilie, 2024

[29.05.2024: UPDATE - Prelungire apel]

Conform Ordinului de ministru nr. 4.508/29.05.2024, Ministerul Educației, în calitate de coordonator de reforme și investiții finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), prelungește perioada de depunere de proiecte în platforma PNRR pentru apelul „Pedagogie digitală pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar” din cadrul Reformei 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 8. Program de formare la locul de muncă pentru personalul didactic

  • Noul termen-limită prevăzut pentru depunerea proiectelor este 17 iunie 2024, ora 17:00.

***

Ministerul Educației, în calitate de coordonator de reforme și investiții finanțate prin Planul Național de Reformă și Reziliență (PNRR), a lansat Ghidul solicitantului aferent apelului de proiectePedagogie digitală pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență - Componenta C15: Educație.

Prin intermediul apelului sunt urmărite dezvoltarea și implementarea unui program de formare continuă a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar de stat. Obiectivul acestui program este dezvoltarea competențelor digitale și de pedagogie digitală pentru a integra eficient tehnologiile în practicile de predare la clasă, indiferent de disciplină.

Alocarea financiară totală pentru acest apel de proiecte este de 80 de milioane de euro, fără TVA.

Cererile de finanțare se depun prin platforma electronică dedicată PNRR până în data de 31 mai 2024, ora 17:00.

BIROUL DE PRESĂ