Propunere de colaborare cu Primăria Sectorului 1 în vederea reglementării accesului în spațille de recreere ale Bazei „Cireșarii”

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
Luni, 20 Iunie, 2022

Ministerul Educației a transmis astăzi, 20 iunie, Primăriei Sectorului 1 București, proiectul de protocol având ca obiect reglementarea accesului membrilor comunității locale în spațiile de recreere ale unității conexe de învățământ Clubul Copiilor - Baza „Cireșarii” (str. Hermann Oberth nr. 2, sector 1, București).

Ministerul Educației s-a implicat și se implică activ în susținerea activității educaționale derulate prin intermediul unităților conexe de învățământ. În contextul în care susținem nevoia deschiderii acestor unități către comunitățile locale, am propus Primăriei Sectorului 1 o formulă de colaborare în privința programului de activitate din Baza „Cireșarii”.*

Ne manifestăm convingerea că eforturile Ministerului Educației de a deschide Clubul Copiilor – Baza „Cireșarii” către comunitatea locală vor avea un răspuns pozitiv din partea doamnei primar Clotilde Armand, reușind astfel, în îndeplinirea obligațiilor legale, să sprijine accesul comunității locale în spațiile de recreere aparținând acestei unități conexe de învățământ.

Sorin Mihai CÎMPEANU,

Ministrul Educației

-----------------------------

* Program de activitate propus:

1. În perioada cursurilor școlare, accesul vizitatorilor este permis, începând cu  ora 15:00, de luni până vineri, cu excepția intervalului în care în incintă se desfășoară activități educaționale.

2. În perioada vacanțelor școlare, accesul vizitatorilor este permanent, cu excepția zilelor în care se desfășoară activități educaționale.