[Consultare publică] Proiect de Hotărâre de Guvern privind înscrierea unei cote părți din imobil situat în Municipiul Suceava în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea acesteia în administrarea MEN - ISJ Suceava

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
10.09.2019

În vederea consultării publice, în condiţiile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, dar și a consultării preliminare interinstituționale, Ministerul Educaţiei Naţionale publică proiectul de Hotărâre de Guvern privind înscrierea unei cote părți din imobil situat în Municipiul Suceava, Calea Unirii nr. 15, în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea acesteia în administrarea Ministerului Educației Naționale pentru Inspectoratul Școlar Județean Suceava.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de acte normative supus dezbaterii publice pot fi trimise pe adresa de e-mail crenguta.nicu@edu.gov.roîn termen de 10 zile calendaristice de la publicarea acestuia.