[Consultare publică] Proiect de Hotărâre de Guvern privind înscrierea unui imobil - teren în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea acestuia în administrarea Ministerului Educației Naționale prin ISJ Argeș

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
10.09.2019

În vederea consultării publice, în condiţiile art.7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, dar și a consultării preliminare interinstituționale, Ministerul Educaţiei Naţionale publică proiectul de Hotărâre de Guvern privind înscrierea unui imobil - teren în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea acestuia în administrarea Ministerului Educației Naționale prin Inspectoratul Școlar Județean Argeș, precum şi actualizarea anexei nr. 8 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului. 

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de act normative supus consultării publice pot fi trimise pe adresa de e-mail crenguta.nicu@edu.gov.roîn termen de 10 zile calendaristice de la publicarea acestuia..