Ciclu de dezbateri publice privind proiectul Standardelor minimale naționale necesare și obligatorii (elaborate de CNATDCU) pentru conferirea titlurilor didactice (conferențiar și profesor), atestatului de abilitare și diplomei de doctor

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

[Data publicării: 19.04.2024] NOU: [ANUNȚ] Dezbatere (ședință online/sistem videoconferință): Proiect Standarde minimale naționale necesare și obligatorii CNATDCU: Comisia de specialitate nr. 19 - Biologie şi biochimie

  • Interval înscriere: vineri, 19.04.2024, ora 11:00 - sâmbătă, 20.04.2024, ora 11:00 (vezi anunțul de mai sus pentru detalii)

  • Ședința are loc luni, 22 aprilie, începând cu ora 11:00. 

***

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, republicată, privind transparența decizională în administrația publică, Ministerul Educației organizează un ciclu de dezbateri publice privind proiectul Standardelor minimale naționale necesare și obligatorii pentru conferirea titlurilor didactice de conferențiar și profesor din învățământul superior, a atestatului de abilitare, precum și a diplomei de doctor, elaborate de CNATDCU. 

Dezbaterile publice se vor desfășura în perioada 27.03.2024 - 20.05.2024, fiecare comisie de specialitate CNATDCU având alocate o zi și un interval orar, conform calendarului anexat.

Precizăm că, zilnic, în această pagină vor fi publicate linkuri spre anunțurile ce vor marca ședințele din zilele următoare, potrivit calendarului publicat mai sus.

IMPORTANT: În situația în care limita de 100 de persoane înscrise, menționată în anunțul aferent fiecărei ședințe, va fi atinsă înainte de încheierea perioadei alocate înscrierilor, acest lucru va fi comunicat în această pagină și în anunțul aferent. 

***

Anunțuri anterioare arhivate

Data publicării: 
Marţi, 26 Martie, 2024