Ciclu de dezbateri publice privind proiectul Standardelor minimale naționale necesare și obligatorii (elaborate de CNATDCU) pentru conferirea titlurilor didactice (conferențiar și profesor), atestatului de abilitare și diplomei de doctor

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

[Data publicării: 17.05.2024] NOU: [ANUNȚ] Dezbatere (ședință online/sistem videoconferință): Proiect Standarde minimale naționale necesare și obligatorii CNATDCU: Comisia de specialitate nr. 35 - Artele spectacolului & muzică 

Interval înscriere: vineri, 17.05.2024, ora 11:00 - sâmbătă, 18.05.2024, ora 11:00 (vezi anunțul de mai sus pentru detalii)

  • Ședința are loc luni, 20 mai, începând cu ora 11:00. 

    • Linkul de conectare va fi comunicat după ora-limită prevăzută pentru înscriere (dar nu mai târziu de ora 10:15).

    • Persoanele care și-au exprimat intenția de participare înainte de publicarea acestui anunț sunt înscrise ca atare și nu trebuie să retrimită cererea (cu excepția situației în care se dorește formularea unor propuneri care nu au fost transmise anterior). 

***

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, republicată, privind transparența decizională în administrația publică, Ministerul Educației organizează un ciclu de dezbateri publice privind proiectul Standardelor minimale naționale necesare și obligatorii pentru conferirea titlurilor didactice de conferențiar și profesor din învățământul superior, a atestatului de abilitare, precum și a diplomei de doctor, elaborate de CNATDCU. 

Dezbaterile publice se vor desfășura în perioada 27.03.2024 - 20.05.2024, fiecare comisie de specialitate CNATDCU având alocate o zi și un interval orar, conform calendarului anexat.

Precizăm că, zilnic, în această pagină vor fi publicate linkuri spre anunțurile ce vor marca ședințele din zilele următoare, potrivit calendarului publicat mai sus.

IMPORTANT: În situația în care limita de 100 de persoane ce-și manifestă în scris intenția de participare va fi atinsă înainte de termenul-limită fixat, vom comunica acest lucru atât aici, cât și în anunțul aferent ședinței în speță. Mulțumim!

***

Arhivă anunțuri anterioare

Data publicării: 
Marţi, 26 Martie, 2024