PNRR

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

Toate școlile/unitățile conexe care au primit finanțare pentru dotări prin proiecte PNRR își vor derula mai departe investițiile!

14 Sep 2023

În urma apelului de proiecte Dotarea unităților de învățământ și a unităților conexe, deschis și derulat de Ministerul Educației în perioada 19 decembrie 2022 - 29 martie 2023, au solicitat și primit finanțare 5.846 de școli și unități conexe (cuprinse în cadrul a 2.538 de proiecte).

Ministerul Educației lansează apelul competitiv de proiecte pentru modernizarea infrastructurii universitare

Ministerul Educației, în calitate de coordonator de reforme și investiții finanțate prin Planul Național de Reformă și Reziliență (PNRR), lansează apelul competitiv de proiecte „Modernizarea infrastructurii universitare pentru un spațiu academic echitabil”, care va fi finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență - Componenta C15: Educație.

Lansarea apelului competitiv de proiecte pentru construcția infrastructurii universitare

Ministerul Educației, în calitate de coordonator de reforme și investiții finanțate prin Planul Național de Reformă și Reziliență (PNRR), lansează apelul competitiv de proiecte „Construcția infrastructurii universitare pentru campusurile studențești ale viitorului”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență - Componenta C15: Educație.

[Consultare publică] Ghidul Solicitantului privind apelul PNRR de proiecte „Asigurarea infrastructurii universitare”

Ministerul Educației, în calitate de coordonator de reforme și investiții finanțate prin Planul Național de Reformă și Reziliență (PNRR), lansează în consultare publică Ghidul Solicitantului aferent apelului de proiecte „Asigurarea infrastructurii universitare”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență - Componenta C15: Educație.

Pagini

Subscribe to RSS - PNRR