proiectul CRED

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

„CRED, o călătorie educațională. De la idee la rezultate”: Conferința finală a proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți”

Proiectul „Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți - CRED” a ajuns la final, iar acest moment a fost marcat prin conferința „CRED, o călătorie educațională. De la idee la rezultate”, desfășurată în zilele de 11 și 12 decembrie 2023 la București.

Selecția Națională „Creatori de Educație”, desfășurată în cadrul proiectului CRED, s-a încheiat cu desemnarea câștigătorilor ediției 2021

Selecția Națională de bune practici „Creatori de Educație”, desfășurată în cadrul proiectului CRED a ajuns la a treia ediție, luna septembrie marcând anunțarea câștigătorilor din 2021.

Proiectul „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” - CRED lansează, la nivel național, seria de 90 de evenimente „Atelierele CRED - Bune practici în educație”

- Comunicat de presă // Proiectul CRED - 

Proiectul „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” marchează un nou moment important în implementarea activităților din cadrul CRED. Este vorba despre debutul seriei de workshop-uri „Atelierele CRED - Bune practici în educație”, organizate în colaborare cu fiecare Casă a Corpului Didactic din România.

Peste 6.500 de cadre didactice din nivelul primar și gimnazial participă la formarea nivel II, în cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” - CRED

Prima parte a anului școlar marchează debutul cursurilor de formare pentru un număr de 6.520 de cadre didactice (primar și gimnazial) din întreaga țară.

În cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” - CRED se desfășoară, în perioada 28 septembrie - 15 decembrie 2020, o nouă etapă de formare nivel II, în format exclusiv online.

Subscribe to RSS - proiectul CRED