rată incidență localități

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

Rata de incidență pe localități (24 septembrie 2021), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI)

Regăsiți, atașat, lista ratelor de incidență Covid-19 pe localități (dată de referință: 24 septembrie 2021), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI). 

Rata de incidență pe localități (luna IUNIE), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI)

Publicăm, mai jos, lista ratelor de incidență Covid-19 pe localități, comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI). 

Actualizarea și publicarea acestor date pe edu.ro se face, de regulă, zilnic, de luni până vineri, inclusiv.

Fiecărei zile îi corespunde un fișier atașat (format pdf).

Rata de incidență pe localități (actualizată la data de 31 mai), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI)

Publicăm, atașat, lista ratelor de incidență Covid-19 pe localități (data actualizării: 31 mai), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI). 

Rata de incidență pe localități (actualizată la data de 28 mai), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI)

Publicăm, atașat, lista ratelor de incidență Covid-19 pe localități (data actualizării: 28 mai), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI). 

Rata de incidență pe localități (actualizată la data de 27 mai), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI)

Publicăm, atașat, lista ratelor de incidență Covid-19 pe localități (data actualizării: 27 mai), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI). 

Rata de incidență pe localități (actualizată la data de 26 mai), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI)

Publicăm, atașat, lista ratelor de incidență Covid-19 pe localități (data actualizării: 26 mai), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI). 

Rata de incidență pe localități (actualizată la data de 25 mai), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI)

Regăsiți, atașat, lista ratelor de incidență Covid-19 pe localități (data actualizării: 25 mai), comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI). 

Pagini

Subscribe to RSS - rată incidență localități