resurse educaționale

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility

Recomandări referitoare la predarea și învățarea cu privire la Holocaust

Publicația atașată, disponibilă în limbile română și engleză, conturează îndrumări preliminare, create de experții Alianței Internaționale privind Comemorarea Holocaustului (IHRA), pentru profesori și pentru cei care elaborează politici educaționale. Apariția sa nu ar fi fost posibilă fără numeroasele contribuții oferite de către delegați, din întreaga rețea IHRA, reprezentând toate delegațiile.

 

Revista ESPIRAL, adresată în special cadrelor didactice de limbă și literatură spaniolă, disponibilă online, gratuit

Espiral este revista editată de Ambasada Spaniei, sub egida Ministerului Educației și Formării Profesionale din Spania, pentru România, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, Serbia și Turcia. În cuprinsul ei se regăsesc articole cu conținut academic, didactic și cultural, precum și contribuții ale unor profesori și specialiști.

ANUNȚ privind atribuirea contractului de servicii - Achiziție servicii instruire e-learning și RED pentru proiect CRED [cod CPV: 80510000-2]

UPDATE (6.09.2019)

ANUNȚ privind atribuirea contractului de servicii - Achiziție servicii instruire e-learning și RED pentru proiect CRED [cod CPV:  80510000-2]

Scrisoare metodică adresată profesorilor de fizică

În vederea promovării unui demers didactic modern, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice pune la dispoziția profesorilor care predau fizică și a tuturor persoanelor interesate o nouă abordare, dezvoltată în ultimii 5 ani în cadrul proiectului Fizica altfel”, derulat de CEAE şi Societatea Română de Fizică.

Subscribe to RSS - resurse educaționale