Webinar - Editura Didactică și Pedagogică, dedicat cadrelor didactice: „Folosește manualele 3D și instrumentele interactive pentru a susține lecții la distanță”

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Versiune tiparSend by email
Data publicării: 
Luni, 18 Mai, 2020

Editura Didactică și Pedagogică, EduMagic și Mozaik Education, cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării, invită cadrele didactice să participe la evenimentul-premieră națională „Folosește manualele 3D și instrumentele interactive pentru a susține lecții la distanță”. Obiectivul îl reprezintă furnizarea de conținut educațional și oferirea unui training tuturor cadrelor didactice din România care își doresc să își perfecționeze modul de predare, prin tehnologii ușor de folosit și foarte atractive pentru elevi.

Evenimentul va avea loc în data de 26.05.2020, între orele 16:00-18:00. Cadrele didactice pot participa de oriunde, din fața laptopurilor, calculatoarelor sau telefoanelor. Cursul este în format WEBINAR și va fi transmis online. Accesul se realizează pe baza înscrierii prealabile până luni, 25 mai 2020, ora 12:00.

Pentru prima dată în România vor fi prezentate modalități simple prin intermediul cărora cadrele didactice pot utiliza gratuit conținutul educațional al manualelor Editurii Didactice și Pedagogice, în format digital, utilizând platforma de creare a lecțiilor digitale- interactive, mozaBook.

Astfel, cadrele didactice beneficiază atât de conținutul cu care sunt obișnuiți, precum și de accesul la peste 1200 de animații 3D în premieră în România, sute de videoclipuri educaționale, instrumente și jocuri educaționale în limba română. Surpriza cea mai mare vine chiar din faptul că pot personaliza complet manualele Editurii Didactice și Pedagogice cu resursele spectaculoase din mozaBook, dar și cu propriile resurse.

Proiectul este o premieră pe piața educațională românească. Pentru prima dată, elevii și cadrele didactice pot beneficia de manuale 3D, care schimbă în mod revoluționar procesul de predare-învățare-evaluare. Astfel, prin manualele Editurii Didactice și Pedagogice, integrate în platforma mozaBook profesorii, elevii și părinții pot avea acces gratuit la resurse educaţionale spectaculoase.

Detalii suplimentare și agenda evenimentului sunt disponibile pe edituradp.ro