[Consultare publică] Proiect de Hotărâre pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor OUG nr. 97/15.11.2018 privind aprobarea Programului - pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 50 de școli de stat

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
07.12.2018

În vederea consultării publice, în condiţiile art.7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, dar și a consultării preliminare interinstituționale, Ministerul Educaţiei Naţionale publică proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 97/15.11.2018 privind aprobarea Programului - pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 50 de unități de învățământ preuniversitar de stat.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul supus dezbaterii publice pot fi trimise pe adresa de e- mail dezbateripublice@edu.gov.ro (în atenția doamnei Corina Ceama), în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea acestuia.