Rezultatele selecției ONG-urilor care pot fi invitate la întâlnirile Comitetului Național de Sprijin Pentru Educația Timpurie din cadrul proiectului „Educație Timpurie Incluzivă și de Calitate” (E.T.I.C.)

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
30.09.2020

În data de 10 septembrie a.c., a fost lansată selecția organizațiilor neguvernamentale (ONG) care pot fi invitate la întâlnirile Comitetului Național de Sprijin Pentru Educația Timpurie (CNSET), în cadrul proiectului „Educație Timpurie Incluzivă și de Calitate” // E.T.I.C - ID 128215. 

Rezultatele acestei selecții, desfășurată în conformitate cu prevederile art. 15, alin. 1 din regulamentul de organizare și funcționare CNSET, sunt publicate mai jos:

 

***

În limitele bugetului proiectului, Ministerul Educației și Cercetării își rezervă dreptul de a stabili numărul maxim de reprezentanți ai ONG-urilor care pot fi prezenți la respectivele întălniri.

Solicitarea de participare la întâlnirile CNSET pentru aceste ONG-uri este anunțată public, pe site-ul MEC, cu cel puțin 10 zile înainte de derularea primei întâlniri.

Reprezentanții desemnați ai organizațiilor neguvernamentale, spre deosebire de membrii desemnați ai CNSET, nu au drept de validare a documentelor/măsurilor discutate în cadrul întâlnirilor.