Digitalizarea universităților și pregătirea acestora pentru profesiile digitale ale viitorului - PNRR

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
25.05.2022
  • Întrebări și răspunsuri privind derularea/implementarea proiectelor admise în cadrul apelului „Granturi pentru digitalizarea universităților” (data publicării: 27.12.2022)

01.07.2022 Anunț referitor la universitățile selectate pentru finanțare

Lista universităților selectate pentru finanțare în cadrul apelului de proiecte „Granturi pentru digitalizarea universităților” (lista a fost aprobată prin Ordinul de ministru nr. 4.168/30.06.2022)

29.06.2022: Anunț referitor la rezultatele evaluării cererilor de finanțare (după soluționarea contestațiilor)

24.06.2022: Anunț referitor la rezultatele evaluării calitative

Publicăm, atașat, Lista intermediară a proiectelor admise/respinse în urma etapei de evaluare calitativă (fișier pdf) - instituții de învățământ superior care au depus cereri de finanțare în cadrul Schemei de granturi pentru digitalizarea universităților, finanțată prin Planul Național pentru Redresare și Reziliență.

Solicitanții pot vizualiza rapoartele de evaluare calitativă a cererilor de finanțare pe platforma UEFISCDI.

Eventualele contestații pot fi depuse/trimise în intervalul 24 - 27 iunie 2022 pe adresa de e-mail contestatii.digiuniv@edu.gov.ro.

21.06.2022: Anunț referitor la rezultatele evaluării eligibilității cererilor de finanțare

Publicăm, atașat, Lista intermediară a proiectelor admise/respinse în urma evaluării eligibilității solicitanților și a proiectelor (fișier pdf scanat) - instituții de învățământ superior care au depus cereri de finanțare în cadrul Schemei de granturi pentru digitalizarea universităților, finanțată prin Planul Național pentru Redresare și Reziliență

Etapa de verificare a conformității administrative a cererilor de finanțare a fost finalizată. Universitățile pot vizualiza rapoartele în platforma UEFISCDI.

-------------------------------

GHIDUL SOLICITANTULUI - Granturi pentru digitalizarea universităților  (data publicării: 09.06.2022)

► Feedback-ul referitor la ghidul atașat poate fi trimis pe adresa de e-mail consultare.digiuniv@edu.gov.ro, până în data de 8 iunie (termen-limită).

 

Etichetă :