Ministrul Liviu Marian Pop a participat la inaugurarea Grădiniței cu program prelungit nr. 5 din din Vălenii de Munte (județul Prahova)

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
07.12.2017

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a participat joi, 7 decembrie, la inaugurarea Grădiniței cu program prelungit nr. 5, structură a Grădiniței cu program normal nr. 1  din Vălenii de Munte (județul Prahova). Noua unitate de învățământ cuprinde trei săli de clasă dotate cu mobilier modern, două săli de mese, bucătărie, cabinet medical, trei dormitoare, sală de întâlnire părinți și loc de joacă pentru cele trei grupe de preșcolari.

Grădinița a fost realizată la standarde europene, valoarea investiției fiind de peste 2.200.000 lei, fonduri asigurate de Primăria Vălenii de Munte și Consiliul Județean Prahova.

La eveniment au mai fost prezenți, alături de primarul Florin Constantin și inspectorul școlar general al județului Prahova, Nicolae Angelescu, prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, subprefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu, inspectorul școlar general adjunct, Liliana Țenescu, De asemenea, au participat consilieri locali, inspectori școlari, directori de unități școlare și numeroase cadre didactice.