Participarea ministrului Liviu Marian Pop la ceremonia de premiere a câștigătorilor concursului de creație a logo-ului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene/Romania's EU Council Presidency Logo Competition

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
10.11.2017

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, și ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, au premiat joi, 9 noiembrie, câștigătorii concursului de creație a logo-ului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene/Romania’s EU Council Presidency Logo Competition. Festivitatea a avut loc la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Capitală.

Competiția a fost dedicată exclusiv elevilor din învățământul liceal și studenților din sistemul de învățământ superior, programul de studii de licență, de cetățenie română, și a fost organizată de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul ministrului delegat pentru Afaceri Europene. Așa cum se cunoaște, începând cu 1 ianuarie 2019, România va asigura, pentru șase luni, Președinția Consiliului Uniunii Europene, un proiect de importanță majoră pentru întreaga societate, aflat în coordonarea Ministerului Afacerilor Externe - Unitatea pentru Pregătirea Președinției României la Consiliul UE. Acest interval de vizibilitate reprezintă o oportunitate pentru promovarea țării noastre atât în anul premergător, cât şi pe perioada deținerii Președinției Consiliului Uniunii Europene. 

O galerie foto de la acest eveniment este disponibilă aici