Anunțuri privind posturile scoase la concurs în cadrul sistemului de Școli Europene (arhivă)

Text Size:

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%

Current Style: Standard

Accessibility
Data publicării: 
15.11.2023

(data publicării: 15.03.2023) Anunț: Secretariatul General al Școlilor Europene a comunicat Ministerului Educației faptul că va fi vacant, începând cu anul școlar viitor, un post de asistent director la Școala Europeană Bruxelles IV (EEB IV).

România este eligibilă pentru a participa la acest concurs de selecție.

Regăsiți, mai jos, informațiile aferente organizării și desfășurării procesului de selecție:

Documentele solicitate pentru înscriere vor fi trimise (în versiune scanată) pe adresa de e-mail scolieuropene@edu.gov.ro până în data de 27 martie a.c. 

***

22.11.2022: Rezultatele înregistrate în etapa de evaluare administrativă a dosarelor depuse de candidații înscriși pentru concursul de ocupare a funcțiilor de director adjunct la Școala Europeană Luxemburg I și de director adjunct la Școala Europeană Luxemburg II

***

(data publicării: 08.11.2022) Anunț: Secretariatul General al Școlilor Europene a comunicat Ministerului Educației faptul că vor fi vacante, începând cu anul școlar viitor, două posturi de directori adjuncți în sistemul Școlilor Europene

  • un post de director adjunct  la Școala Europeană Luxembourg I;

  • un post de director adjunct  la Școala Europeană Luxembourg II.

România este eligibilă pentru a participa la concursul de selecție pentru ambele posturi.

Regăsiți, mai jos, informațiile aferente organizării și desfășurării acestui proces de selecție:

Documentele solicitate pentru înscriere vor fi trimise pe adresa de e-mail scolieuropene@edu.gov.ro

***

Sesiuni anterioare 2022

__________________________________

► Au fost publicate calendarul de organizare și desfășurare a concursului de selecție pentru ocuparea posturilor în sistemul Școlilor Europene (sesiunea 2022) + Lista posturilor didactice din sistemul Școlilor Europene pentru care se organizează concurs + Bibliografia de concurs - detalii ► AICI (data publicării: 03.03.2022).

Metodologia de selecție este disponibilă atașat (secțiunea Cadru normativ, plasată la baza paginii). Modificările aduse metodologiei în anul 2021 sunt publicate mai jos (ordinul de ministru nr. 3.909/14.06.2021). 

__________________________________

 Calendarul de organizare și desfășurare a concursului de selecție pentru ocuparea posturilor în sistemul Școlilor Europene (sesiunea iulie 2021) + Lista posturilor didactice din sistemul Școlilor Europene pentru care se organizează concurs + Lista instituțiilor care pot certifica nivelul competențelor lingvistice + Bibliogtafie concurs - detalii aici (data publicării: 30.06.2021)

 Ordin nr. 3.909/14.06.2021 privind modificarea Metodologiei de selecţie a personalului din România pentru posturi didactice din cadrul sistemului şcolilor europene, aprobată prin Ordinul ministrului educației și cercetării nr. 3.475/2018 (data publicării: 15.06.2021)

[ÎNCHEIAT] Calendarul de organizare și desfășurare a concursului de selecție pentru ocuparea posturilor în sistemul Școlilor Europene || 2021 - vezi documentul atașat [pdf] pentru toate detaliile (data publicării: 23.04.2021)

 Descrierea atribuțiilor (în limba franceză) aferente postului Advisor/Conseiller pédagogique menționat în documentul de mai sus (data publicării: 10.05.2021)

__________________________________

► Precizări privind recunoașterea și echivalarea rezultatelor învățării și a diplomelor/ certificatelor eliberate elevilor de către școlile din sistemul Școlilor Europene (data publicării: 17.06.2020)

__________________________________